Amarildo Belshi

Syze Optike

Disa nga sherbimet qe ofron Klinika Lomed jane lente te shikimit, syze, lente me kontakt, instrumente optike dhe gjithcka tjeter qe i perket optikes. Ne  Kliniken Lomed , bashkepunojme me laboratore te ndryshem prodhimi dhe mund te ofrojme cfaredolloj xhami korrigjues ne kohe shume te shkurter. Parimi yne kryesor eshte te ofrojme sherbim sa me cilesor per klientet tane. Ne jemi ne kontakt te vazhdueshem me te rejat qe ofron teknologjia optike. Optika ofron vizita optometrike te specializuara dhe te kompjuterizuara. Ne jemi qender per lentet me kontakt dhe ofrojme asistence teknike te specializuar per cdo problem shikimi. Ne jemi njekohesisht qender per diagnostikimin e te gjitha semundjeve te patologjise optike. Ne qendren tone ju mund te pregatisni syzet tuaja brenda nje kohe shume te shkurter sipas recetes se mjekut optometrik dhe atij okulist. Lentet oftalmike jane cilesore e te licensuara, dhe prodhohen nga fabrika te njohura.

KLINIKA E SYRIT Lomed

është e përkushtuar në shërimin tuaj të plotë, në përmirësimin e të parit dhe kualitetit të jetës, përmes shërbimit cilësor, ekipit profesional dhe teknologjisë më të re botërore.

Rr. Bardhyl, prane Spitalit Nene Tereza

Kontakt