Amarildo Belshi

Laser YAG

 

CFARE ESHTE LAZERI DHE SI FUNKSIONON

Drita e lazerit eshte energjia e ulet e nje gjatesie vale te vetme ,energjia e te ciles eshte e perqendruar dhe punon ne nje drejtim .Fokusohet ne nje pike dhe perdoret kirurgjikisht per te trajtuar problemet mjeksore .Lazeri punon me energji e cila prodhohet nga drita ose me ane te shume pulsimeve te vogla energjie .Ngaqe drita e lazerit kontrollohet ne menyre shume precise eshte e sigurt dhe e besueshme.

Kur kapsula posteriore e cila mban lenten ne vend turbullohet  con ne nje shikim te mjegulluar qe quhet perde dytesore .Kjo trajtohet me nje teknike Yag lazer capsulotomy .Ku rrezja e lazerit perdoret per te krijuar  nje vrime te vogel ne kapsulen posteriore e cila lejon hyrjen e drites nepermjet saj .Kjo eshte nje procedure pa dhimbje dhe kryhet ne kushte ambulatore .

KLINIKA E SYRIT Lomed

është e përkushtuar në shërimin tuaj të plotë, në përmirësimin e të parit dhe kualitetit të jetës, përmes shërbimit cilësor, ekipit profesional dhe teknologjisë më të re botërore.

Rr. Bardhyl, prane Spitalit Nene Tereza

Kontakt