Amarildo Belshi

Plastika Okulare

Çfarë është kirurgjia plastike okulare?

Oculoplastic SurgeryKirurgjia plastike okulare është një degë e oftalmologjisë që përqendrohet te qepallat e syve, kanalet e lotëve dhe sëmundjet e zgavrës së syrit.Të gjitha llojet e trajtimeve dhe aplikimeve të kirurgjisë estetike, përfshirë  heqjen e qeskave, zëvendësimin e syrit, kirurgjitë intraokulare tumorale, botulinum toksin janë kryer me kirurgjinë plastike okulare

KLINIKA E SYRIT Lomed

është e përkushtuar në shërimin tuaj të plotë, në përmirësimin e të parit dhe kualitetit të jetës, përmes shërbimit cilësor, ekipit profesional dhe teknologjisë më të re botërore.

Rr. Bardhyl, prane Spitalit Nene Tereza

Kontakt