Amarildo Belshi

Sherbimet

Ne jemi klinikë moderne e syrit, e orientuar drejt metodave më moderne të punës. Jemi të paisur me instrumentet më të reja e teknikisht më të mira të
kohës, që mirëqenia dhe shërimi i pacientëve tanë të jetë sa më i suksesshëm dhe më i shpejtë i mundshëm.

Përveç paisjeve themelore për ekzaminim dhe shërim të sëmundjeve të zakonshme të syrit, ne ofrojmë shërbime edhe në shumë fusha speciale, si për shembull:  implantim  i lenteve  Cache,dhe lenteve Torike, operacione antiglaukomatoze të avancuara si viskokanalostomia, etj. Të cilat kryhen nga stafi dhe bashkëpunëtorët tanë që kanë një trajnim të mirëfilltë dhe modern në kryerjen e tyre.

KLINIKA E SYRIT Lomed

është e përkushtuar në shërimin tuaj të plotë, në përmirësimin e të parit dhe kualitetit të jetës, përmes shërbimit cilësor, ekipit profesional dhe teknologjisë më të re botërore.

Rr. Bardhyl, prane Spitalit Nene Tereza

Kontakt