Amarildo Belshi

Egzaminim i Retines

 

OCT

OCT (optical coherence tomography)  është një teknikë jo invasive që shërben për imazherinë e retinës e cila është një ind me shumë shtresa në fundin e syrit. Është instrumenti i parë që lejon mjekët të shohin retinën në preje tërthorte dhe shërben për diagnostikimin që në fazat e hershme të disa sëmundjeve që çojnë në humbjen e përhershme të pamjes  si membranës retinal, edemes makulare apo vrimës makulare etj. Me këtë aparat bëhet dhe Angiografi me kontrast.

KLINIKA E SYRIT Lomed

është e përkushtuar në shërimin tuaj të plotë, në përmirësimin e të parit dhe kualitetit të jetës, përmes shërbimit cilësor, ekipit profesional dhe teknologjisë më të re botërore.

Rr. Bardhyl, prane Spitalit Nene Tereza

Kontakt