Amarildo Belshi

Teknologjia

Një ëndërr e shumë njerëzve

Të shikosh përsëri normalisht dhe më në fund të mos jesh i varur nga syzet e bezdisshme ose kontakt-lentet është ëndërr e shumë njerëzve. Kjo ëndërr mund të bëhet e realizueshme për ju.

Në vitet e fundit, metodat e laserkirurgjisë për korrigjimin e përhershëm të gabimeve refraktive kanë marrë një zhvillim të hovshëm me paraqitjen e Excimer-Laserit, ku metoda LASIK momentalisht është metoda më e përhapur.

KLINIKA E SYRIT Lomed

është e përkushtuar në shërimin tuaj të plotë, në përmirësimin e të parit dhe kualitetit të jetës, përmes shërbimit cilësor, ekipit profesional dhe teknologjisë më të re botërore.

Rr. Bardhyl, prane Spitalit Nene Tereza

Kontakt