Amarildo Belshi

Perimetri (fushe vizive)

Fusha vizive quhet hapesira perreth pikes se fiksimit, e pare nga syri qe nuk leviz.Egzaminimi i fushes vizive perdoret ne klinike per te studiuar retinen dhe rruget optike deri ne korteks.Ka vlere te pazevendesueshme ne diagnostikimin dhe ndjekjen e glaukomes. Perdoret gjeresisht edhe ne diagnostikimin e semundjeve te nervit optik dhe rrugeve optike deri ne korteks

KLINIKA E SYRIT Lomed

është e përkushtuar në shërimin tuaj të plotë, në përmirësimin e të parit dhe kualitetit të jetës, përmes shërbimit cilësor, ekipit profesional dhe teknologjisë më të re botërore.

Rr. Bardhyl, prane Spitalit Nene Tereza

Kontakt