Amarildo Belshi

Tonometri

Tonometri Aplanum Goldman
 
Eshte nje aparat per matjen e tensionit te syrit ,presionin e lengjeve brenda syrit.
Eshte nje test I rendesishem per zbulimin dhe evoluimin e Glaukomes ,Hipertensionit ocular . Eshte nje procedure rutine e vizites ,perpara se te kryhet ekzaminimi hidhet nje anestetik ne forme pikash ne sy , dhe me pas me ane te nje kontakti te aparatit me cornean dalin vlerat e tensionit .Eshte nje nder aparatet me te mira dhe me precise qe shkenca ka zbuluar per matjen e tensionit intraocular.

KLINIKA E SYRIT Lomed

është e përkushtuar në shërimin tuaj të plotë, në përmirësimin e të parit dhe kualitetit të jetës, përmes shërbimit cilësor, ekipit profesional dhe teknologjisë më të re botërore.

Rr. Bardhyl, prane Spitalit Nene Tereza

Kontakt