Amarildo Belshi

Sherbimi Ambulator

 

Ne vizite perfshihen keto ekzaminime

-Matje e refraksionit (numri i syzeve )

-Biomikroskopi

-Autorefraktometer

-Tonometri

-Fundus oculi +Fotofundus

-Perimetri (fushe vizive )

se shpejti

-O.C.T

-Angiografi

-Laser per retinen (Diode laser )

 

KLINIKA E SYRIT Lomed

është e përkushtuar në shërimin tuaj të plotë, në përmirësimin e të parit dhe kualitetit të jetës, përmes shërbimit cilësor, ekipit profesional dhe teknologjisë më të re botërore.

Rr. Bardhyl, prane Spitalit Nene Tereza

Kontakt